Az eredményes vállalkozások és szervezetek céljaik eléréséhez vissza nem térítendő támogatásokat vehetnek igénybe. Ezen támogatások sikeres pályázatok útján érhetőek el, ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő tapasztalattal rendelkező pályázatírói és tanácsadói háttér.
Cégünk fő tevékenysége a komplex pályázati szolgáltatás, mely projekttervezést, pályázati tanácsadást, pályázatírást és projektmenedzsmentet foglal magába. Mindezek mellett a felmerülő hiánypótlások, tisztázó kérdések, támogatási szerződések benyújtása és a pályázati utógondozás is feladataink közé tartozik. A projektmenedzsmentnek jelentős szerepe van a vissza nem térítendő forrásból megvalósuló projektek esetén, annak pénzügyi és szakmai megvalósítása is szakértelmet kíván. A projektek szabályos megvalósításának egyik alapfeltétele – mind a Közreműködő Szervezetek és a Kedvezményezett szintjén – a megfelelően felkészült és működő szervezet.
Pályázatfigyelő szolgáltatásunk keretében ügyfeleink igényeinek és tevékenységeinek megfelelően a legfrissebb pályázati felhívásokat rövidített formában küldjük meg részükre.

 

Pályázatírás

Akár hazai, akár uniós pályázatról legyen szó, annak hosszúra nyúló időtartama, valamint a sok és bonyolult fázis a pályázó munkáját nagyban nehezíti. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink úgy juthassanak uniós forrásokhoz, hogy közben nem kell azon izgulniuk, sikerül-e egyáltalán összeállítaniuk egy nyertes pályázatot. Először is, nagy hangsúlyt fektetünk magára a pályázati tanácsadásra, hiszen ez az a fázis, ahol az ügyfél személyes preferenciáihoz mérten tudjuk a megfelelő pályázatot előkészíteni.

Az igények alapján – legyen szó akár eszközbeszerzésről, infrastruktúra- vagy telepfejlesztésről, ingatlanvásárlásról, felújításról, vállalkozásalapításról, akár vállalati képzések szervezéséről – a megfelelő pályázat kiválasztása után a mi feladatunk a jogszabályoknak, továbbá a támogató hatóság által kiírt egyéb feltételeknek megfelelően a pályázati anyag teljes körű kidolgozása. A megbízóval fenntartott folyamatos kommunikáció lehetőséget teremt arra, hogy minél teljesebb pályázatot készíthessünk akár projektötletekhez is.

Projektmenedzsment

A beadott pályázat megnyerése után cégünk felelősséget vállal a projekttel kapcsolatos további teendők elvégzésére; és segítséget nyújt a projektmenedzsmentben is. Ahogy a pályázat megírásakor, úgy a projekt tényleges megvalósítása közben is számtalan nem várt probléma, akadály merülhet fel.

Éppen ezért érdemes olyan személy(ek)re bízni a projekt végigvitelét, akik tapasztalatuk révén előre fel vannak készülve a legkülönfélébb helyzetekre. Akár esetlegesen felmerülő hiánypótlásról van szó, akár a projekthez kötődő jogi, pénzügyi, személyi kérdésekről, állunk megbízóink rendelkezésére.

Felnőttképzés

Az Asesor Consulting Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-001108/2015.

 

Ügyfeleink számára a következő képzéseket kínáljuk:

  • Együttműködés fejlesztés és feladatirányítás felkészítés (nyilvántartásba vételi száma: E-001108/2015/D001)
  • Érzékenyítő tréning (nyilvántartásba vételi száma: E-001108/2015/D002)
  • Rugalmas foglalkoztatási alapismeretek: munkaszervezés (nyilvántartásba vételi száma: E-001108/2015/D003)
  • Rugalmas foglalkoztatási alapismeretek: távmunka alkalmazása (nyilvántartásba vételi száma: E-001108/2015/D004)
  • Rugalmas foglalkoztatási alapismeretek: önálló munkavégzést fejlesztő tréning (nyilvántartásba vételi száma: E-001108/2015/D005)

A fenti képzésekkel kapcsolatos kérdéseivel, eseteges panaszával kérjük forduljon hozzánk közvetlenül a Kapcsolat menüponton szereplő bármely elérhetőségen!

Közbeszerzési tanácsadás

Cégünk komplex közbeszerzési szolgáltatással is segíti ügyfeleit. Gyors, átlátható, szakszerű közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítását biztosítjuk megbízóink számára, ügyelve arra, hogy az alábbi lépések mindegyike körültekintően legyen előkészítve, illetve végrehajtva:

Előkészítés

Ajánlattételi szakasz

Bírálati szakasz

Szerződéskötés

Szerződésteljesítés

Kedvezményes hitelügyintézés KKV-k részére

Cégünk kedvező kondíciójú Támogatott beruházási hitelt kínál a likviditási gondokkal küzdő mikro-, és kisvállalkozásoknak, akár 50 millió Ft értékben.

Természetesen vállaljuk a teljes ügyintézést, hogy Önnek csak a vállalkozása fejlesztésével kelljen törődnie.

ITLGroup

In addition, thanks to our collaboration with the consulting firm ITL Group, we are pleased to connect you with the services in the fields of accounting, consulting, audit, tax advisory and VAT, payroll, human resources, law, real estate, and marketing.